Únor 2008

3 povlečení

23. února 2008 v 18:33 | P!rate |  Piráti z Karibiku
Fluch der Karibik Bettwäsche Linon
Fluch der Karibik Bettwäsche Cartoon
Fluch der Karibik Bettwäsche Dead Mans Chest

hrneček s Jackem

23. února 2008 v 18:32 | P!rate |  Jack Sparrow
to bych chtěla mít!!!

4 bude bez Keiry

23. února 2008 v 18:30 | P!rate |  Piráti z Karibiku 4
Jedna z nejočekávanější premiér letošního roku je za námi. Piráti z Karibiku - Na konci světa trhají podle očekávání rekordy návštěvnosti. Producenti a filmaři si chvíle radosti z trojky zpříjemňují přípravami čtvrtého dílu. Johnny Depp v exkluzivním rozhovoru pro britský deník The Sun přiznal, že si kapitána Jacka Sparrowa s radostí zahraje počtvrté. "Zatím jsem neměl pocit, že by mě Sparrow nudil nebo unavoval. Zamiloval jsem si ho, takže nevidím důvod, proč nenatočit čtvrtý a třeba i pátý díl," rozpovídal se Depp v novinách.
"Věřím, že se podaří připravit skvělý scénář a že čtvrtka bude prostě ještě lepší," uvedl Depp s tím, že se mu s Orlandem Bloomem a Keirou Knightley spolupracuje jako s nikým na světě. "Jsou to skvělí kolegové."
Jak se na Johnnyho optimistické řeči tváří Keira, která loni v listopadu prohlásila, že už má dost moře, lodí i pirátů, není známo. Již před časem ale filmařům oznámila, že s ní v dalším pokračování Pirátů z Karibiku rozhodně nemají počítat. "Hraju Elizabeth od sedmnácti. Ráda bych dělala i trošku jiné věci. A abych byla upřímná, Piráti mě dost brzdí," citoval herečku deník The Sun. Keira se údajně nenechá zlákat, ani desetimilionovým honorářem, který ji producenti nabízí.
zdroj

Jack s Elizabeth

23. února 2008 v 18:27 | P!rate |  Jack Sparrow

Jack a koza

23. února 2008 v 18:25 | P!rate |  Jack Sparrow


nějaké foto

23. února 2008 v 18:20 | P!rate |  Pintel a Ragetti
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

krásné foto

18. února 2008 v 19:04 | P!rate |  Johnny Depp

Johnnyho životní žena-Vanessa Paradis

18. února 2008 v 18:59 | P!rate |  Johnny Depp
Vanessa Paradis se narodila 22.12.1972 v Saint-Maur-des-Fossés, Val-de-Marne, ve Francii.
Díky svému strýci, herci Didieru Pinovi, vyrůstala v prostředí neustálého kontaktu s divadlem, filmem a hudbou. Už ve svých čtyřech letech začala navštěvovat hodiny tance, v sedmi letech poprvé vystoupila v televizi. První gramofonovou desku vydala ve 14 letech. Franck Langolff pro ni složil singl "Joe le taxi", se kterou v roce 1987 přeskočila na první místo francouzské hitparády před samotnou Madonnu. Její další písničkové album "Variations sur le même t'aime" bylo také poměrně úspěšné - v roce 1990 vyneslo Venesse titul nejlepší domácí zpěvačky.
Neméně úspěšný byl i její vstup do světa kinematografie. Jako filmová naděje záhy získala nejvyšší herecké pocty: Césara 1990 a Cenu Romy Schneider.
Za to se zasloužila rolí lehce zhýralé studentky střední školy, která obdivuje a miluje jednoho z profesorů ve snímku o osudovém vztahu "Sňatek bez domova".
Následovala velká reklamní kampaň firmy Chanel, kde se Vanessa stala tváří nového parfému Coco. Vzhled krásné, dětsky nevinné holčičky s nádechem koketní smyslnosti k takovému kroku přímo vyzýval.
V dalším úspěšném filmu hrála po boku velkého Gérarda Depardieu dívku Marii ve filmu "Elisa" režiséra J.Beckera.
Vanessa se profesně věnuje především pěvecké kariéře. Od roku 1998 je přítelkyní Johnnyho Deppa - seznámili se při natáčení filmu Devátá brána (The Ninth Gate). Je matkou dcery Lily-Rose Melody (*27.5. 1999) a syna Jacka (*9.4.2002). Ta se narodila v roce 1999 ze vztahu s americkým hercem Johnny Deppem.
Diskografie:
Studio Albums:
M&J (1988) France #13
Variations Sur Le Même T'aime (1990) France #6
Vanessa Paradis (1992) France #1
Bliss (2000) France #1
Divinidylle (2007) France #1, Belgium #1, Swizerland #6
Live Albums:
Live (1994) France #7
Au Zénith (2001) France #19
Hit Singles In France:
"Joe Le Taxi" (#1 (x14 weeks), 1987)
"Manolo Manolete" (#10, 1988)
"Marilyn & John" (#4, 1988)
"Maxou" (#13, 1988)
"Coupe Coupe" (#20, 1989)
"Tandem" (#22, 1990)
"Dis Lui Toi Que Je T'aime" (#41, 1990)
"Be My Baby" (#5, 1992)
"Sunday Mondays" (#41, 1992)
"Commando" (#43, 2000)
"Divine Idylle" (#1, 2007)
"Dès Que J'te Vois" (2007)
Hit Singles In Britain:
"Joe Le Taxi" (#3, 1988)
"Be My Baby" (#6, 1992)
"Sunday Mondays" (#49, 1993)
"Just As Long As You Are There" (#57, 1993)
Filmografie:
Noce Blanche (1989)
Élisa (1995)
Un amour de sorcière (1997)
Le plaisir (et ses petits tracas) (1998) (voice)
Une chance sur deux (1998)
La fille sur le pont (1999)
Atomik Circus - Le retour de James Bataille (2004)
Mon ange (2004)
The Magic Roundabout (2005) (voice)
Le soldat rose (2007)
La clef (2007)
zdroj

Johnnyho velká láska číslo 2-Kate Moss

18. února 2008 v 18:58 | P!rate |  Johnny Depp
Top modelka Kate Moss se s Johnnym seznámila v roce 1994. Rychle se zasnoubili a stali se tak ''krmivem'' pro paparazzi. Jejich bouřlivý vztah skončil v roce 1998.
Narodila se 16.1.1974 v Surrey, v Anglii. Kate neučinil slavnou její vzhled, ale celá její osobnost. V roce 1988 se vracela z rodinné dovolené na Bahamách do Anglie, když si jí všimla Satan. V té době bylo Kate čtrnáct let. Nafotila fotky pro časopis Face. Zaujala svou dětskou nevinností a nevyumělkovanou krásou. Byla ztělesněním tzv. "šupácké módy". Takovou modelku svět módy ještě neviděl. Svou výškou pod 175 cm porušovala pravidla.
Kate zastupuje britská agentura Storm, newyorská agentura Women,pařížská agentura The Marilyn agency.
Fotografové a vydavatelé se snažili Kate získat pro sebe. Fotil ji Steven Meisel, Patrick Demarchelier, Bruce Weber a další. Brzy zaplnila stránky Elle, Vogue, Harper´s Bazar a dalších předních časopisů. Objevila se také na všech špičkových módních přehlídkách. Je velkou oblíbenkyní návrháře Johna Galliana.
V roce 1992 se Kate seznámila s Calvinem Kleinem. Brzy stala jeho múzou a "tváří" pro oblečení i pro parfém Obsession / posedlost/. To už jí byl posedlý celý svět.
Kate se stala pro mládež celého světa idolem. V roce 1995 vydala pro své fanoušky vlastní životopis " Kate".
Kromě předvádění se Kate zajímá o módní návrhářství. Prozatím nepřemýšlí o budoucnosti a nepospíchá s hodnocením svého zaslouženého úspěchu.

jedna z Johnnyho velkých lásek-Winona Ryder

18. února 2008 v 18:55 | P!rate |  Johnny Depp
Herečka Winona Ryder poznala Johnnyho, když jí bylo 17. Začali spolu chodit, když v roce 1990 byli obsazeni do Burtonova filmu Střihoruký Edward. Rozešli se o 3 roky později, a tak si Johnny nechal změnit tetování Winona Forever na Wino Forever...
Životopis:
Narodila se 29.10.1971 ve Winoně, ve státu Minnesota v USA. Vyrůstala v severní Kalifornii, když jí bylo deset celá rodina se přestěhovala do Petalumy kvůli dlouhodobé šikaně od spolužáků. V 11-ti letech se stala členem "American Conservatory Theatre" (divadelní konzervatoř), brzy poté se pokusila v konkursu o filmovou roli dcery Jona Voightse v "Desert Bloom", ale neúspěšně. Svou první debutovou roli získala ve 14-ti letech ve filmu "Lucas" (1986).
Příchod popularity po jejím vystoupení sebevražedné teenagerky v černé komedii "Beetlejuice" (1988), ji velmi rychle zajistilo pozici jedné z nejvíce pravidelně obsazované herečkou v Hollywoodu. Winona pokračovala v hraní několika neobvyklých rolí, například "Heathers"(1989), "Great Balls of Fire"(1989) (ve kterém si zahrála s Jerry Lee Lewisem, prvním manželem), "Edward Scissorhands"(1990), a "Mermaids"(1990).
Na počátku devadesátých let přešla Winona z tenagerských rolí na role vyžadující větší vyspělost. Nejprve v roli řidičky taxi ve filmu "Night on Earth" (1991) a posléze ve filmové adaptaci Stokerova románu Dracula.
V roli milenky Antonia Banderase si zahrála ve filmu "The House of the Spirits". Ještě větší úspěch přišel v milostném dramatu Martina Scorseseho Věk nevinnosti "The Age of Innocence" (1993) . Film z prostředí New Yorku 1871,ve věku přísných konvencí a rituálu se pokusili porušit zavedená pravidla. V tomto filmu si zahrála spolu s Danielem Day-Lewisem a Michelle Pfeifferovou. Za tuto roli byla Winona nominována na Oskara v kategorii nejlepší herečka hrající vedlejší roli.
Druhou nominaci na Oskara tentokrát pro nejlepší herečku získala v následujícím roce za její zpodobení Jo March ve filmu Malé ženy "Little Women" (1994). Film ze šedesátých let devatenáctého století. Ve stejný rok herečka získala naprosto odlišnou roli v "Reality Bites"(1994) ve kterém si zahrála Lelainu Pierce. Podobnou roli získala také v "How to Make an American Quilt" (1995).
Následující role ve velice očekávaném a recenzovaném Vetřelec: Vzkříšení "Alien Resurrection" (1997). V dalším pro Winonu zlomovém snímku, kde si nejen zahrála (Susannu Kaysen), ale stala se jeho hlavní producentkou bylo drama Narušení "Girl, Interrupted" (1999). Film se odehrává v roce 1967 a sedmnáctiletá Susanna Kaysenová (Winona) je stejná jako mnoho jejích vrstevníků - zmatená, nejistá a snaží se najít smysl v tom rychle se měnícím světě kolem sebe. Po (rodiči sjednané) návštěvě psychiatra se od něj ovšem dozví, že její chování se jmenuje "nerozpoznatelné narušení osobnosti", "projevované nejistotou o vlastní osobnost, dlouhodobých záměrech, výběru přátel a nejasným žebříčkem hodnot"- a je okamžitě umístěna do psychiatrické léčebny. Tady Susanna poznává Lisu, Daisy, Georginu, Polly a Janet - pestrou skupinu mladých žen. Stanou se jejími nejlepšími přítelkyněmi a pomohou jí najít cestu k někomu, koho už dávno ztratila - k sobě samé.
Zajímavosti:
- meří 163 nebo 175cm
- otec Michael, matka Cindy, sourozenci: Sunyata, Jubal, Yuri
- je přírodní blondýna a barví se na tmavo
- v současnosti se spíše než filmovými rolemi dostává do popředí zájmu novinářů díky svým skandálům. V poslední době to byla aférka s krádeží drahého oblečení v obchodě. Vyvázla sice s veřejnými pracemi, ovšem při příští krádeži by už šla "sedět natvrdo". Problém je, že jí v kabelce tehdy našli i řadu ilegálních prášků a léků...
- jednu dobu byla nejlepší kamarádka s Gwyneth Paltrow. přátelství skončilo v době uvedení Zamilovaného Shakespeara
zdroj

bývalá přítelkyně Deppa-Jennifer Grey

18. února 2008 v 18:53 | P!rate |  Johnny Depp
Herečka Jennifer Grey se seznámila s Johnnym v Los Angeles, když účinkoval v seriálu 21 Jump St. Byli s ním zasnoubena 1988-1989.
Životopis:
Narodila se 26.3.1960 v New Yorku v USA. Je dcerou tanečnice a herečky Jo Wilderové a herce, zpěváka a tanečníka Joela Greye, držitele Oscara 1972 za svůj výkon ve filmu Kabaret. Už její dědeček z otcovy strany Mickey Katz byl divadelním hercem. Od raného dětství se věnovala baletu a jako tanečnice účinkovala v reklamě Dr. Pepper. Po absolvování hereckých studií u Sanforda Meisnera v newyorském studiu Neighborhood Playhouse School of Theatre vystoupila poprvé na newyorském jevišti v mimobroadwayské inscenaci Album a na Broadwayi pak debutovala v dramatu Bryony Laveryho Soumrak rodiny Goldových.
Její první zkušenosti s filmovým průmyslem byly pro ni velmi deprimující; zájem o ni hollywoodští agenti projevovali hlavně kvůli jménu jejího otce, ale nakonec ji odmítali s tím, že nevyhovuje buď výškou, věkem nebo že vyhlíží příliš židovsky. Průlom v její kariéře učinil teprve úspěšný taneční snímek Hříšný tanec (r. E. Ardolino), kde dostala velkou příležitost uplatnit také své taneční schopnosti v úloze Frances "Baby" Houseman, která se během prázdninového pobytu v horském letovisku citově sblíží s hotelovým tanečním instruktorem (Patrick Swayze).
Fyzicky velmi náročný úkol přijala v romantickém sportovním snímku Vítr (r. C. Ballard), kde ztvárnila postavu letecké konstruktérky a jachtařky Kate Bassové, s jejíž pomocí dovede její milenec (Matthew Modine) k vítězství americkou posádku v prestižním jachtařském závodě. V 90. letech se objevuje nejčastěji v filmech, jejichž tématem, jak už samotné názvy naznačují, jsou kriminální případy (Vražda na Broadwayi, Vražda ve státě Mississippi, Zločinná spravedlnost, Důvod k vraždě).
zdroj

další přítelkyně Johnnyho-Sherylin Fenn

18. února 2008 v 18:50 | P!rate |  Johnny Depp
Herečka a modelka Sherylin Fenn se s Johnnym seznámila v Los Angeles, kde oba začínali s jejich hereckou kariérou. Hrála s ním také v epizodě seriálu 21 Jump St. Chodili spolu asi od roku 1985 do roku 1988.
Životopis:
Narodila se 1.2.1965 v Detroitu, ve státě Michigan v USA. Je neteří rockové zpěvačky a baskytaristky Suzi Quatre. Se svými třemi sourozenci vyrůstala u matky, která hrála na klávesy v různých rockových skupinách, a proto rodina měnila velmi často místa pobytu. V sedmnácti letech navštěvovala herecké kurzy, a když nemohla nalézt uplatnění jako herečka, přijala nabídku na pózování pro časopis Playboy.
Po několika menších úlohách v nevýznamných filmech se prosadila hlavní rolí zámožné dívky jménem April, která se dva týdny před svou svatbou zamiluje do jiného muže (Richard Tyson), v erotickém melodramatu Spojení dvou měsíců (r. Z. King). Získat slávu jí umožnil režisér David Lynch, v jehož populárním TV seriálu Twin Peaks (1990-91, Městečko Twin Peaks - ČTV) ztvárnila smyslnou a tajemnou Audrey Horn.
Tělesnými půvaby, jimiž k sobě přitahuje obě pohlaví, oplývá také další film. hrdinka Sh. F., bisexuálka Ellen Matthews, pohybující se v nezvyklém milostném trojúhelníku, v komedii Srdcová trojka (r. Y. Bogayevicz). Na svou dráždivě svůdnou krásu doplatí životem znuděná manželka farmářova syna (Casey Siemaszko), kterou vytvořila ve film. adaptaci románu Johna Steinbecka O myších a lidech (r. G. Sinise).
Pozornost tisku vzbudila poté, co nahradila designovanou Kim Basinger a později Madonnu v titulní úloze hojně diskutovaného bizarního dramatu o erotické posedlosti Helena v krabici (r. J. Chambers Lynch), kde propůjčila svoje tělo sličné a panovačné Heleně, kterou zbaví postupně všech končetin mladý chirurg (Julian Sands), toužící po její vášnivé lásce.
Poměrně zdařile se zhostila ztvárnění titulní postavy slavné, ale i kontroverzní hollywoodské hvězdy v životopisném snímku Liz, příběh Elizabeth Taylor. Vytvořila také hlavní roli alkoholičky Billie Frank v komediálním TV seriálu Rude Awakening (1998, Drsné probuzení).
Je provdána za Toulouse Hollidaye, s nímž má syna Mylese Maximiliana (*1993).
zdroj

první žena Johnnyho-Lori Anne Allison

18. února 2008 v 18:48 | P!rate |  Johnny Depp
Maskérka Lori Anne Allison se seznámila s Johnnym, když vystupoval s kapelou The Kids (byla švagrová jednoho ze členů kapely, Bruce Witkina). Vzali se 20.12.1983, o 2 roky později se rozvedli, ale zůstali přáteli. Pomohla mu začít s jeho hereckou kariérou tak, že ho seznámila s Nicolasem Cagem a ten ho rázem představil svému agentovi...A tak Johnnymu spadla do klína první role ve filmu Noční můra v Elm Street.

fakta o Johnnym

18. února 2008 v 18:43 | P!rate |  Johnny Depp
Celé jméno: John Christopher Depp II.

Narozen: 9. 6. 1963, Owensboro, Kentucky, USA

Národnost: americká

Znamení zvěrokruhu:
blíženci

Sourozenci: bratr Danny, sestry Christie a Debbie

Výška: 183cm

Váha: cca 82kg

Barva očí: hnědá

Barva vlasů: hnědá
Oblíbená barva: černá

Stav: rozvedený

Žena: Vanessa Paradis-dlouholetá přítelkyně

Děti: dcera Lily-Rose a syn Jack

Hobby: muzika, vaření, zahradničení, děti, četba...
zdroj

wallpapery s Johnnym

17. února 2008 v 14:01 | P!rate |  Johnny Depp

Wallpaper Pirátů(koláž) by Katalka

17. února 2008 v 11:55 | P!rate |  Vaše výtvory
Katalka mi poslala nádherný wallpaper s Piráty.Máš ho i v galerce!!
a nějaké ceny:

foto z roku 1997

17. února 2008 v 10:56 | Isis |  Johnny Depp

avatary Jacka

17. února 2008 v 10:24 | P!rate |  Jack Sparrow

text k písni Johnny Depp song

13. února 2008 v 15:37 | P!rate |  Johnny Depp
Johnny Depp

Johnny Depp, you're deep
I'd like to watch you when you sleep
And smell the shirt in which you slept
Johnny Depp

Johnny Depp, you're hip
I'd like to bite your lower lip
And scrunch your Edward Scissor-hair
Johnny bear

You've got tattoos, one said "Winona", I know
But you broke up with her, and now it just says "Wino"

Johnny Depp, you're cruel
You're the harbinger of drool
Mow my lawn without a shirt
Johnny dirt

John A, John B, John C, John D, John EEEEEEE

Well, you like girls with foreign accents, tiny waists,
I'm not a waif, but I could love you more than you would
Probably deserve...

Johnny Depp, you're the bomb
If you'd come to meet my mom
I'd cry a single, salty tear
Johnny dear

John A, John B, John C, John D, John EEEEEE
zdroj