Říjen 2007

bleskovka č.7-UKONČENO-

27. října 2007 v 12:45 | P!rate |  bleskovky-zadání
Je tady další bleskovka:
1.Ahoj
2.Máš blog?Napiš mi prosím adresu blogu(jestli ho máš)
3.Jestli ano,nechceš spřátelit?
4.O čem je tvůj blog?
5.Co mám na tomto blogu změnit?
6.Hlasuj prosím v anketě pod touto bleskovkou!
7.hlasuj pro mě prosím zde(jsem tam jako veverka a je to ta anketa dole)
8.líbí se ti můj blog?
9.co chceš na diplom?
10.Zapoj se prosím sem(pokud ses ještě nezapojil/a)(je to pirátská vědomostní soutěž a jestli se zapojíš,uveď na sebe prosím nějaký kontakt-jestli nemáš blog tak e-mail)
11.přihlásil/a ses?

To je vše a beru všechny dokud nenapíšu konec!

Zajímavé obrázky:-)

26. října 2007 v 16:08 | P!rate |  Jack Sparrow
kop.jen se zdrojem(prosím)!
z tohodle wallu(zase moje tvorba)to vzniklo:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ten první pokus vypadá jako z čokolády,ne?

MOJE avatary

24. října 2007 v 18:48 | P!rate |  Jack Sparrow
kopírovat POUZE SE ZDROJEM!!!!!!

Co bych udělal/a,kdybych potkal/a někoho z PotC

24. října 2007 v 13:33 | P!rate |  Ankety
Je tu první anketa v rubrice Ankety-je tam jenom pět možností,tak hlasujte i pište do komentářů jak by jste se asi zachovali vy.Já osobně bych asi chtěla nejvíc potkat Johnnyho Deppa(škoda že se to nikdy nestane :,( ach jo)
Tak prosím pište a hlasujte,ať se dozvím váš názor:-)

4.spřátelený blog-VYŘAZENO-

23. října 2007 v 14:11 | P!rate |  Spřátelené blogy
Další spřátelený blog-tentokrát o TH-klikni zde
cenka od mě:

Chcete spřátelit?

23. října 2007 v 13:44 | P!rate |  Spřátelené blogy
Píšu to sem,protože mám strašně málo spřátelených blogů a chtěla bych spřátelit......Jestli budete chtít spřátelit,napište prosím pod tento článek(nebo kamkoliv jinam).Budu se snažit udělat cenku co nejdříve(napište kdyžtak co chcete na diplom).Nespřátelím jenom z piráty,spřátelím třeba s kýmkoli:-)Tak pište prosím!!!!!!!!!

POZOR!

22. října 2007 v 17:26 | P!rate |  Já a blog
Tohle jsem našla u LiliSparrow
Objevil se nový problém!!!Prý se vynalezl program, který vám zruší blog, aniž by jste o tom věděli!!!Takže, pokud chcete varovat před tímto ,,záškodníkem" i ostatní majitele blogů, tak tohle zveřejni i na svém blogu, pokud nějaký máš a nebo svým favoritům napiš varování do komentářů!!!
Takže piráti, pozor, někdo se snaží vzít nám to důležité, co máme!!!

Moc prosííím!!!!!!!!!!

22. října 2007 v 15:19 | P!rate |  Já a blog
Moc prosím,sice sem nějací lidé chodí,ale nejsou tu skoro žádné komentáře:_( Já potom nevím,jestli se vám můj blog líbí nebo nelíbí(a lídí je taky čím dál méně:_( ) Piště prosím komentáře k článkům nebo připomínky(COKOLI!)TEN BLOG JE TU PRO VÁS!A přihlaste se prosím někdo do soutěže-"Pirátské vědomostní soutěže" je v rubrice Soutěže!!!!!!!!!!Prosím pište!!!

Přeřeky z Konce světa

22. října 2007 v 13:33 | P!rate |  Piráti z Karibiku-Na konci světa
Našla jsem nějaké(konečně) video s přeřeky.No,tak pište,co na to říkáte!

Keira Knightley:,,Nechci být slavná!"

21. října 2007 v 18:18 | P!rate |  Keira Knightley
,,Děsí mě,když děti říkají,že chtějí být slavné.Dobře,já jsem občas na přední stránce časopisu,ale to ještě nikdo neví,že mi hodinu před tím dělají účes a make-up.To,co vytvořili maskéři,to nejsem já.Ale já chci být sama sebou!"


Naomie Harris

21. října 2007 v 18:14 | P!rate |  Napište si o autogram
Naomie Harris
ARG
4 Great Portland Street
London W1W 8PA
UK
příklad žádosti o autogram:
Dear Mrs. Harris,
I´m your big fan. I would be happy if you send me an autographed photo of
yourself. Thank you very much.
My adress: (sem napište svou zpáteční adresu a nakonec nezapomeňte napsat Czech Republic)(Jestli jste Čech)

Johnny Depp

21. října 2007 v 18:11 | P!rate |  Napište si o autogram
Johnny Depp
United Talent Agency
9560 Wilshire Blvd Fl 5
Beverly Hills CA 90212-2400
USA
nebo
Johnny Depp
500 S Sepulveda Blvd Ste 500
Los Angeles CA 90049-3551
USA
časem tady bu doufám i ta do Francie
příklad žádosti o autogram:
Dear Mr. Depp,
I´m your big fan. I would be happy if you send me an autographed photo of
yourself. Thank you very much.
My adress: ( a sem napište vaši adresu a nakonec nezapomeňte napsat Czech Rebublic)

Keira Knightley

21. října 2007 v 18:09 | P!rate |  Napište si o autogram
c/o PFD
Drury House
34-43 Russell St
London, England
WC2B 5HA
nebo
Keira Knightley
Public Relations
650 Fifth Ave., 33rd Floor
New York, NY, 10019
USA
text:
Dear Mrs. Knightley,
I´m your big fan. I would be happy if you send me an autographed photo of
yourself. Thank you very much.
My adress: ( no a sem vaši adresu s Czech Republic na konci )(pokud jste Čech)

Geoffrey Rush

21. října 2007 v 18:07 | P!rate |  Napište si o autogram
Geoffrey Rush
9830 Wilshire blvd
Beverly Hills, CA 90212
USA
nebo
Geoffrey Rush
Box 478
Kings Cross NSW 2011
Australia
text:
Dear Mr. Rush,
I´m your big fan. I would be happy if you send me an autographed photo of
yourself. Thank you very much.
My adress: ( no a sem vaši adresu s Czech Republic na konci )

Orlando Bloom

21. října 2007 v 18:03 | P!rate |  Napište si o autogram
Orlando Bloom
Artist Management Group
9465 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90212
USA
a textík:
Dear Mr. Bloom,
I´m your big fan. I would be happy if you send me an autographed photo of
yourself. Thank you very much.
My adress: ( no a sem vaši adresu s Czech Republic na konci )

Zoe Saldana

21. října 2007 v 18:02 | P!rate |  Napište si o autogram
Zoe Saldana
c/o Lori Danziger Personal Management
40 East 9th Street
New York, NY 10003
USA
text:
Dear Mrs. Saldana,
I´m your big fan. I would be happy if you send me an autographed photo of
yourself. Thank you very much.
My adress: ( no a sem vaši adresku a nakonec nezapomeňte napsat Czech Republic )

Bill Nighy

21. října 2007 v 18:01 | P!rate |  Napište si o autogram
Bill Nighy
Markham and Froggatt Ltd
4 Windmill Street
London W1T 2HZ
UK
Jak by měl asi vypadat váš dopis:
Dear Mr. Nighy,
I´m your big fan. I would be happy if you send me an autographed photo of
yourself. Thank you very much.
My adress:(sem napište vaši zpáteční adresu a nakonec napište Czech Rebublic )

Filmografie Johnnyho

21. října 2007 v 17:56 | P!rate |  Johnny Depp
2007 Pirates of the Caribbean - Na konci světa - Jack Sparrow
2006 The Diving Bell and the Butterfly - Jean-Dominique Bauby
2005 Pirates of the Caribbean 2 - kapitán Jack Sparrow
2004 The Rum Diary - Paul Kemp
2005 Charlie and the Chocolate Factory - Willy Wonka
2004 The Libertine Rochester
2004 Ils se mari?rent et eurent beaucoup d'enfants
2004 J.M. Barrie's Neverland - J.M. Barrie
2004 Tajemné okno /Secret Window/ - Mort Rainey
2003 Nailed Right In
2003 Neverland - James Barrie
2003 Piráti z Karibiku - Prokletí Černé Perly /The Pirates of the Caribbean/
- kapitán Jack Sparrow
2003 Kdysi dávno v Mexiku /Once Upon a Time in Mexico/ - agent CIA Sands
2002 Lost In La Mancha - sám sebe
2001 Z pekla /From Hell/ - Fred Abberline
2001 Kokain /Blow/ - George Jung
2000 In Bad Taste - sám sebe
2000 Sleepy Hollow: Behind the Legend (video) - sám sebe/strážník Ichabod
Crane
2000 Čokoláda /Chocolat/ - Roux
2000 Než se setmí /Before Night Falls/ - Bon Bon/poručík Victor
2000 Muž, který plakal /The Man Who Cried/ - Cesar
2000 The Fast Show (TV show) - sám sebe v epizodě:"The Last Ever Fast Show
(Christmas Special)"
1999 The Vicar of Dibley (TV seriál) - sama sebe v epizodě:"Red Nose Day
Special"
1999 Ospalá díra /Sleepy Hollow/ - strážník Ichabod Crane
1999 Astronautova žena /The Astronaut's Wife/ - velitel Spencer Armacost
1999 Devátá brána /The Ninth Gate/ - Dean Corso
1990 The Source (TV) - Jack Kerouac
1998 L.A. Without a Map - sám sebe
1998 Where It's At: The Rolling Stone State of the Union (TV) - sám sebe
1998 Strach a hnus v Las Vegas /Fear and Loathing in Las Vegas/ - Raoul Duke
1997 Town Meeting with Diane Sawyer: Celebrities vs. the Press (TV) - sám sebe
1997 The Brave (režisér, scénář) - Raphael
1997 Krycí jméno Donnie Brasco /Donnie Brasco/ - Joseph D. Pistone/Donnie
Brasco
1996 Cannes Man - sám sebe
1995 United States of Poetry
1995 V poslední chvíli /Nick of Time/ - Gene Watson
1995 Mrtvý muž /Dead Man/ - William 'Bill' Blake
1995 Don Juan DeMarco - Don Juan
1994 Ed Wood /Ed Wood/ - Edward D. Wood, Jr.
1993 What's Eating Gilbert Grape - Gilbert Grape
1993 Benny & Joon - Sam
1993 Arizona Dream /Arizona Dream/ - Axel Blackmar
1991 Idols (TV) - sám sebe
1991 Freddyho smrt:Poslední noční můra /Freddy's Dead: The Final Nightmare/
- mladík v televizi
1990 Střihoruký Edward /Edward Scissorhands/ - Edward Scissorhands
1990 Cry-Baby - Wade 'Cry-Baby' Walker
1987-1990 21 Jump Street (TV seriál) - důstojník Tom Hanson
1987 Hotel (TV seriál) - Rob Cameron v epizodě:"Unfinished Business"
1986 Slow Burn (TV) - Donnie Fleischer
1986 Četa /Platoon/ - Lerner
1985 Private Resort - Jack
1985 Lady Blue (TV seriál) - Lionel Viland v epizodě:"BeastsPrey"
1984 Noční můra v Elm Street 1 /A Nightmare On Elm Street/ - Glen Lantz
Má jí docela dlouhou!!!!!!!!!!!!!!



Tajemné okno-popis

21. října 2007 v 13:55 | P!rate |  Tajemné okno
El Mariachi (Banderas) je poznamenán tragédií a uchýlil se k odloučenému životu v ústraní. Když jej ale zkorumpovaný agent CIA Sands (Johnny Depp) najme k překažení plánu zákeřného bosse Barilla (Willem Dafoe), který má v úmyslu zabít mexického prezidenta, samotářský hrdina je donucen svůj úkryt opustit a vydat se vstříc novému dobrodružství.

El Mariachi, kterého i tentokrát doprovázejí dva věrní pomocníci Lorenzo (Enrique Iglesias) a Fideo (Marco Leopardi), má však také vlastní důvod k návratu - krvavou pomstu.